Lager og værksted

Aktiv Weekend råder over et værksted og lager der indeholder udstyr til alle vores aktiviteter. Lageret omfatter udstyr til bl.a. dykning, klatring, rappelling, paintball, skiløb, cykling på mountainbike, foskajak og kano, speedbåd med vandski og go-kart mm.

Til at servicere udstyr og maskiner har vi en medarbejder med håndværksmæssig uddannelse. Værkstedet fungerer også som praktiksted og arbejdsplads for nogle af vores unge. Det kan fx dreje sig om en ung, der i en periode ikke orker skolen, eller som skal i decideret arbejdstræning.

Der er som regel tale om lønnet praktik eller arbejde, hvor den unge tilbydes arbejdsdusør. Der kan også være tale om en regulær ansættelse for en tidsbegrænset periode.

Værkstedets opgaver er at motivere den unge og afdække potentialerne, samtidig med at den unge bliver realitetstestet i forhold til sin egen formåen. Den unge trænes i at være på en arbejdsplads med alt hvad dertil hører. Jobsamtale, opretholde dagsstruktur, udføre forskellige arbejdsopgaver m.v.

Samtidig er man bevidst om at det er en læringssituation og der skal være plads til at den unge kan have ’dårlige dage’, hvor der så er tid og ro til den gode samtale.

 

Værdigrundlag

Klik her for at læse Aktiv Weekend’s værdigrundlag